Letní pneu 245/45 R17 AMS 2010

GoodYear Efficient Grip
+ Dobré jízdní vlastnosti a výsledky při brždění na mokru i suchu, vysoký komfort pérování, nízký odpor valení. - Výrazná nedotáčivost na suchu.
Není k dispozici
Hankook Ventus S1 Evo
Hankook Ventus S1 Evo
+ Velice dobré jízdní vlastnosti a výkony při brždění na mokru i na suchu, malý hluk valení. - Relativně vysoký odpor valení, průměrná ochrana proti aquaplaningu.
Není v nabídce
Pirelli Cinturato P7
+ Velmi sportovní penumatika a precizním vedením, dobré jízdní vlastnosti, nízký odpor valení. - Pouze průměrné výkony při brždění na mokru, průměrná ochrana proti aquaplaningu.
Není k dispozici
Continental Sport Contact 3
+ Výjimečně dobré jízdní vlastnosti na mokru i na suchu, velmi stabilní při změně dráhy, dobré výsledky při brždění na mokru. - Relativně delší brzdná dráha na suché vozovce.
Není k dispozici
Dunlop SP Sport Maxx TT
+ Dobře ovladatelná, sportovní chování na mokru i na suchu, vysoká preciznost vedení. - Neoptimální výsledky při brždění na suchu i na mokru, relativně vyšší odpor valení
Není k dispozici
Nokian Z G2
+ Velice dobré jízdní vlastnosti a uspokojivé výsledky při brždění na suché vozovce, malý hluk valení. - Výrazné reakce po uvolnění akceleračního pedálu na mokré vozovce, průměrná při aquaplaningu.
Není k dispozici
Michelin Pilot Sport 3
+ Dobré chování na mokré i suché vozovce, dobrá ochrana proti aquaplaningu. - Špatná trakce na mokru, pouze průměrné výsledky při brždění.
Není k dispozici
Uniroyal Rain Sport 2
+ Dobré chování na mokré vozovce, velice dobrá ochrana proti aquaplaningu. - Výrazná nedotáčivost na suchu, pouze průměrné výsledky při brždění.
Není k dispozici
Vredestein Ultrac Sessenta
Vredestein Ultrac Sessenta
+ Dobré chování na suché vozovce, malý hluk valení, dobrá ochrana proti aquaplaningu. - Výraná reakce na uvolnění akceleračního pedálu na mokru, průměrné výsledky při brždění.
Není v nabídce
Bridgestone Potenza RE050A
+ Dobré, jen lehce nedotáčivé chování na suché vozovce. - Neuspokojivé výsledky při brždění a nervózní chování na mokru, relativně vysoký odpor valení.

Skladem! Do 7 dní u vás

3 174 Kč Koupit