Letní pneu 245/30 R20 AutoBild 2012

GoodYear Eagle F1 Asymmetric
Silné stránky: Jisté jízdní vlastnosti na mokru a na suchu, velmi dobré výsledky brždění na mokru i na suchu, vysoký komfort, tichost. Slabé stránky: průměrná při aquaplaningu.
Není k dispozici
Continental Sport Contact 5P
Silné stránky: Prvotřídní sportovní pneu. Stabilní boční vedení a vysoká preciznost vedení na mokré vozovce. Dobré rezervy při aquaplaningu, krátká brzdná dráha. Slabé stránky: menší komfort.
Není k dispozici
Nexen N8000
Nexen N8000
Silné stránky: Dobré rezervy při aquaplaningu v zatáčkách, neutrální kvality ovládání na mokré i suché vozovce. Slabé stránky: větší odpor valení.
Není v nabídce
Hankook Ventus S1 Evo
Hankook Ventus S1 Evo
Silné stránky: Výjimečný sportovní talent, stabilní boční vedení na mokré i suché vozovce, vysoká preciznost a dobrá zpětná vazba na řídící pokyny, malý odpor valení. Slabé stránky: větší odpor valení.
Není v nabídce
Pirelli P Zero Nero
Silné stránky: Specialista na mokro s dynamickými a sportovními jízdními vlastnostmi, nejlepší při aquaplaningu, vysoká preciznost vedení, krátká brzdná dráha na suchu i na mokru. Slabé stránky: větší odpor valení.
Není k dispozici
Dunlop SP Sport Maxx GT
Silné stránky: Příkladné jízdní vlastnosti a nejlepší výsledky při brždění na suché vozovce, vysoká preciznost řízení a dobrá zpětná vazba. Tichost. Slabé stránky: slabší při aquaplaningu v zatáčkách.
Není k dispozici
WestLake SV-308
Silné stránky: Malý hluk valení. Slabé stránky: Extrémě dlouhá brzdná dráha na mokré i suché vozovce, neharmonické nedotáčivé jízdní vlastnosti na mokru, omezený komfort.
Není k dispozici
Nankang NS-2 Ultra Sport
Nankang NS-2 Ultra Sport
Silné stránky: Malý valivý odpor. Slabé stránky: nebezpečně dlouhá brzdná dráha na mokré vozovce, nedotáčivé jízdní vlastnosti na mokru, omezený komfort, hlučnost, omezená preciznost vedení.
Není v nabídce