Zimní pneu 225/45 R17 AutoBild 2011

Michelin Alpin A4
Silné stránky: Špičková zimní pneu s vynikajícím kilometrovým výkonem. Jisté ovládání a přesvědčivý komfort. Slabé stránky: lehce slabší při aquaplaningu.
Není k dispozici
Bridgestone Blizzak LM-32
Silné stránky: Překvapivý talent s velmi dobrou trakcí na sněhu. Vynikající ovládání s precizním vedením na suché i mokré vozovce. Malá spotřeba paliva. Slabé stránky: Průměrný kilometrový výkon.
Není k dispozici
Dunlop SP Winter Sport 4D
Silné stránky: Profi pneu pro zimní provoz s velmi dobrou trakcí na sněhu. Jisté ovládání na suché i mokré vozovce. Krátká brzdná dráha na mokru. Slabé stránky: Lehké nedostatky při aquaplaningu, pouze uspokojivý kilometrický výkon

Skladem! Do 3 dní u vás

3 808 Kč Koupit
GoodYear Ultra Grip Performance 2
Silné stránky: Vynikající zimní pneu s dobrou trakcí a stabilním bočním vedením na sněhu. Dynamické jízdní vlastnosti a precizní vedení na mokré vozovce. Slabé stránky: Lehce vyšší hluk valení, pouze uspokojivý kilometrický výkon.
Není k dispozici
Uniroyal MS Plus 66
Silné stránky: Stabilní boční vedení a jisté ovládání na zasněžené vozovce, vysoký kilometrický výkon, dobrý poměr cena-výkon. Slabé stránky: pouze průměrný výkon při aquaplaningu a na mokré vozovce.
Není k dispozici
Toyo Snowprox S953
Toyo Snowprox S953
Silné stránky: Přesvědčivá zimní pneu s dynamickými jízdními vlastnostmi a s dobrým bočním vedením na zasněžené vozovce, dobré rezervy při aquaplaningu. Slabé stránky: malý kilometrický výkon, vyšší odpor valení, nedotáčivé chování na mokru.
Není v nabídce
Continental Winter Contact TS 830P
Silné stránky: Dobrá ovladatelnost se stabilním bočním vedením za každého počasí, uspokojivě krátká brzdná dráha na mokré vozovce, malý odpor valení. Slabé stránky: uspokojivý kilometrický výkon, delší brzdná dráha na suchu.
Není k dispozici
Nokian WR D3
Silné stránky: Královna sněhu s přesvědčivými kvalitami v oblasti ovladatelnosti a krátkou brzdnou dráhou na zasněžené vozovce. Tichý provoz s nízkou spotřeou paliva. Slabé stránky: malý kilometrický výkon, malá ochrana proti aquaplaningu.
Není k dispozici
Pirelli W 240 Sottozero Serie II
Pirelli W 240 Sottozero Serie II
Silné stránky: Přesvědčivé jízdní vlastnosti s dobrým bočním vedením na sněhu a mokru, dobré rezervy při aquaplaningu, nízká spotřeba paliva. Slabé stránky: malý kilometrický výkon, delší brzdná dráha na suchu i na mokru.
Není v nabídce
Nexen Winguard Sport
Silné stránky: Dobrý poměr cena-výkon, nízká spotřeba paliva. Slabé stránky: slabá trakce a delší brzdná dráha na sněhu. Neharmonické, nedotáčivé jízdní vlastnosti a výrazně dlouhá brzdná dráha na mokru.
Není k dispozici
Zetum Alpine Asymmetric KW17
Zetum Alpine Asymmetric KW17
Silné stránky: Malý valivý odpor, nízká cena. Slabé stránky: Neharmonické jízdní vlastnosti se slabým bočním vedením na zasněžené vozovce a dlouhá brzdná dráha na mokru, nízký komfort.
Není v nabídce