Letní pneu 205/55 R16 AMS 2009

Bridgestone Turanza ER300
+ Velice dobré jízdní vlastnosti za všech podmínek. Velmi precizní vedení. Krátká brzdná dráha na suchu i na mokru. - Pouze průměrná ochrana proti aquaplaningu.
Není k dispozici
GoodYear Opti Grip
+ Velmi dobré, ovladatelné chování. Prvotřídní trakce na mokru. Velmi dobrá ochrana proti aquaplaningu. - Neoptimální výsledky brždění na suchu.
Není k dispozici
Michelin Primacy HP
+ Vynikající jízdní vlastnosti a vysokou precizností vedení. Špičkové výkony při bržděnína suchu. Vysoký komfort. Nízký odpor valení. - průměrné vlastnosti na mokru.
Není k dispozici
Continental Premium Contact 2
+ Dobré jízdní vlastnosti a velmi dobré výsledky při brždění na mokru. Jisté chování na suché vozovce. Nízký hluk valení. - Omezený komfort. Poněkud vyšší valivý odpor.
Není k dispozici
Hankook Ventus V12 Evo
Hankook Ventus V12 Evo
+ Dobře ovladatelná a s dobrými jízdními vlastnostmi na mokru i na suchu. Krátká brzdná dráha na suché vozovce. Tichá, malý valivý odpor. - Příliš dlouhá brzdná dráha na mokru. Průměrná ochrana proti aquaplaningu.
Není v nabídce
Pirelli P7
+ Velmi dobré sportovní chování na mokru. Dobrá ochrana proti aquaplaningu, krátká brzdná dráha na suchu i na mokru. - Velký hluk valení a valivý odpor.
Není k dispozici
Dunlop SP Sport Fast Response
+ Velice precizní chování na morku i suchu. Dobrá trakce na mokru. Uspokojivý komfort. - Relativně delší brzdná dráha na morku i na suchu. Slabší ochrana proti aquaplaningu.
Není k dispozici
Nokian V
+ Dobré jízdní vlastnosti na mokru i na suchu. Uspokojivý komfort. Nízký hluk valení. - Relativně dlouhá brzdná dráha na mokru. Nízká ochrana proti aquaplaningu.
Není k dispozici
Vredestein Sportrac 3
+ Dobrá ochrana proti aquaplaningu, precizní ovladatelnost na suché vozovce. Tichá pneumatika s malým odporem valení. - Příliš dlouhá brzdná dráha. Velká nedotáčivost na mokru.
Není k dispozici
Firestone TZ 300 a
Firestone TZ 300 a
+ Dobré jízdní vlastnosti na suché vozovce. Vysoký komfort. Malý hluk valení. - Průměrné výsledky při brždění na mokré vozovce. Nestálá při aquaplaningu. Větší odpor valení.
Není v nabídce
Fulda Carat Progresso
+ Dobré jízdní vlastnosti na suché vozovce. Malý hluk valení. Relativně malý odpor valení. - Neuspokojivé výsledky při brždění. Nestálá při aquaplaningu.
Není k dispozici
Kumho Ecsta HM
Kumho Ecsta HM
+ Dobré jízdní vlastnosti na suché vozovce, velice tichá pneu. Relativně malý odpor valení. - Horší chování na mokru. Příliš dlouhá brzdná dráha, nestálá při aquaplaningu.
Není v nabídce