Celoroční pneu 195/65 R15 AutoZeitung 2010

GoodYear Vector 4 Seasons
SNÍH: Na sněhu může celoroční Goodyear bez problémů soupeřit se zimními pneu. Nejlepší výsledek při brždění v testu. MOKRO: Na mokré vozovce září Vector 4 Seasons s dobrou zpětnou vazbou a chybami odpouštějícími jízdními vlastnostmi. SUCHO: Při vysokých teplotách a drsné vozovce se 4 Seasons podobá zimní pneu. Nicméně dobře drží stopu a dobře brzdí.
Není k dispozici
Sava Adapto HP
SNÍH: Jasně omezená stabilita vozu na sněhu, výrazné reakce na uvolnění akceleračního pedálu. Na rozbředlém sněhu ale funguje Sava velmi dobře. MOKRO: Dobré výsledky při aquaplaningu vyvažují průměrnou přilnavost Adapta. Pomalejší při změně směru. SUCHO: poměrně hrubý vzorek způsobuje větší hluk valení, což ale neovlivňuje komfort.
Není k dispozici
Vredestein Quatrac 3
SNÍH: Na zasněžené vozovce má Vredestein výrazné tendence k nedotáčivosti. Není nebezpečný, ale má malou přilnavost. MOKRO: Lehce lenivá Quatrac 3 se nechá na mokru snadno řídit. Avšak nedosáhne na zatáčkové tempo Goodyearu. SUCHO: Na suché vozovce je Vredestein specialista mezi celoročními pneu. Manko: odpor valení.
Není k dispozici
KLÉBER QUADRAXER
KLÉBER QUADRAXER
SNÍH: Malá hranice přilnavosti způsobuje nedotáčivost případně přetáčivost Kleberu. MOKRO: Za deště má Quadraxer nejmenší adhezi. Je výrazně nedotáčivý a reaguje silně na změnu zátěže. SUCHO: Kleber je jistá v zatáčkách a snadno mění směr, přesto ale přilnavost občas náhle selže. Nejnižší odpor valení.
Není v nabídce