Celoroční pneu 185/60 R15 AutoBild 2011

Vredestein Quatrac 3
Silné stránky: Výjimečný tatent s precizním vedením a výborným ovládáním na mokru. Dobré rezervy při aquaplaningu, krátká brzdná dráha na zasněžené a mokré vozovce. Slabé stránky: O něco vyšší hluk valení.
Není k dispozici
GoodYear Vector 4 Seasons
Silné stránky: Celoroční pneu prvotřídní kvality, bezchybná. Vysoká trakce a krátká brzdná dráha na zasněžené vozovce. Dynamické jízdní vlastnosti s precizním vedením a dobrou zpětnou vazbou. Perfektní ve všech zimních disciplínách.
Není k dispozici
Hankook Optimo 4S
Hankook Optimo 4S
Silné stránky: Celoroční pneu s krátkou brzdnou dráhou a stabilním bočním vedením na sněhu. Nejlepší rezervy při aquplaningu. dobré ovládání na suchu, malý odpor valení. Slabé stránky: průměrný komfort.
Není v nabídce
Dunlop SP Sport 01 A/S
Dunlop SP Sport 01 A/S
Silné stránky: Dynamické sportovní chování s vynikající trakcí a stabilním bočním vedením na zasněžené a suché vozovce. Krátká brzdná dráha na suchu. Slabé stránky: nedotáčivé chování na mokru, průměrná při aquaplaningu.
Není v nabídce
Bridgestone A001 All Weather
Bridgestone A001 All Weather
Silné stránky: Specialista na déšť s dobrým ovládáním. Vysoká preciznost vedení, nejkratší brzdná dráha na mokru. Dobré rezervy při aquaplaninqu. Slabé stránky: pouze průměrná přilnavost a boční vedení na sněhu, hluk valení.
Není v nabídce
Toyo Vario-V2+
Toyo Vario-V2+
Silné stránky: Dynamické a jisté jizdní vlastnosti, dobrá preciznost vedení, krátká brzdná dráha na zasněžené vozovce. Vysoký komfort a tiché valení. Slabé stránky: pouze průměrné jízdní vlastnosti na sněhu a mokru .
Není v nabídce
Kleber Quadraxer
Silné stránky: Jisté ovládání, krátká brzdná dráha a dobrá trakce na zasněžené vozovce, nízká spotřeba a nejvyšší komfort. Slabé stránky: Nedotáčivé jízdní vlastnosti, příliš dlouhá brzdná dráha na mokru.

Zjistit dostupnost

1 765 Kč 1 540 Kč Koupit
Maxxis MA-AS All Season
Maxxis MA-AS All Season
Silné stránky: Perfektní jízdní vlastnosti na sněhu, malý odpor valení. Slabé stránky: Zpožděné reakce na řídící pokyny. Neharmonické přetáčivé jízdní vlastnosti a výrazně dlouhá brzdná dráha na mokré vozovce. Průměrný komfort.
Není v nabídce
Nankang NK All Season
Nankang NK All Season
Silné stránky: Malý odpor valení. Slabé stránky: Špatná přilnavost, příliš dlouhá brzdná dráha a výrazně nedotáčivé, kritické jízdní vlastnosti na mokru. Malé rezervy při aquaplaningu, především v zatáčkách.
Není v nabídce
Federal SS657 Super Steel
Federal SS657 Super Steel
Silné stránky: Krátká brzdná dráha na suchu. Slabé stránky: Přes „celoroční“ označení selhává Federal na sněhu a ledu. Na mokré vozovce má příliš dlouhou brznou dráhu a nevyvážené jízdní vlastnosti.
Není v nabídce