Zimní pneu 255/55 R18 AutoBild 2011

Dunlop SP Winter Sport 3D
Silné stránky: S odstupem nejlepší na sněhu, velmi dobrá na mokru i na suchu, tiché valení. Slabé stránky: cena, neoptimální odpor valení.

Skladem! Do 3 dní u vás

4 365 Kč Koupit
Goodyear Ultra Grip + SUV
Goodyear Ultra Grip + SUV
Silné stránky: Velmi obrá na sněhu, nejlepší na mokru i na suchu, tiché valení. Velmi jistá při aquaplaningu. Slabé stránky: nejvyšší cena v testu, poněkud neohrabané valení.
Není v nabídce
Continental Cross Contact Winter
Silné stránky: krátká brzdná dráha na mokru, správně vyvážená pneu. Slabé stránky: cena, neoptimalni boční vedení na sněhu.
Není k dispozici
Pirelli Scorpion Ice & Snow
Pirelli Scorpion Ice & Snow
Silné stránky: Velmi precizní jízní a řídící vlastnosti, především na mokru. Dobře vyvážená pneu. Slabé stránky: malé rezervy při aquplaningu v zatáčkách, poněkud delší brzdná dráha na sněhu.
Není v nabídce
Nokian WR G2 SUV
Silné stránky: Velmi malý valivý odpor, vysoký komfort, krátká brzdná dráha na sněhu. Slabé stránky: slabší boční vedení na mokru a na sněhu, delší brzdná dráha na sněhu.
Není k dispozici
Bridgestone Blizzak LM-80
Silné stránky: Velmi malý valivý odpor, celkově dobré známky na sněhu, dobré boční vedení na suchu. Slabé stránky: celkově slabší přilnavost na mokru, průměrná při aquaplaningu, delší brzdná dráha na suchu.
Není k dispozici
Vredestein Wintrac 4 Xtreme
Silné stránky: Velmi malý valivý odpor, celkem krátká brzdná dráha na sněhu, dobrá při aquaplaningu. Slabé stránky: kriticky dlouhá brzdná dráha na mokru, malá přilnavost na mokrých zatáčkách, vyšší hluk valení.
Není k dispozici
Nankang Snow Viva SV-1
Nankang Snow Viva SV-1
Silné stránky: Malý valivý odpor, celkem krátká brzdná dráha na sněhu, tichá pneu, výhodná cena. Slabé stránky: kriticky dlouhá brzdná dráha na mokru, slabší boční vedení na mokru a na sněhu, malý komfort.
Není v nabídce