Zimní pneu 245/40 R18 AutoBild 2010

Dunlop Winter Sport 3D
Dunlop Winter Sport 3D
Silné stránky: Excelentní zimní pneumatika s nejlepšími jizndími vlastnostmi v zatáčkách na uježděném sněhu, velmi dobré bezpečnostní rezervy proti aquaplaningu, dynamicky vyvážené jízdní vlastnosti na mokré i suché vozovce. Slabé stránky: Lehce vyšší hluk.
Není v nabídce
Continental TS-830P
Continental TS-830P
Silné stránky: Velmi dobrá zimní pneumatika s nejlepší trakcí a nejkratší brzdnou drahou na sněhu, velmi dobré bezpečnostní rezervy proti aquaplaningu, dynamické jízdní vlastnosti s krátkou brzdnou drahou na mokrých vozovkách. Slabé stránky: delší brzdné dráhy na suchu.
Není v nabídce
Pirelli W-240 Sotto Zero S2
Pirelli W-240 Sotto Zero S2
Silné stránky: Dobrá zimní pneumatika s bezpečnými jízdními vlastnostmi v zatáčkách na sněhu i ledu, vyvážená dynamika na mokrých i suchých cestách, nízký valivý odpor. Slabé stránky: lehce delší brzdná dráha na mokrých a suchých vozovkách.
Není v nabídce
GoodYear Ultra Grip Performance 2
Silné stránky: působivá zimní pneumatika s krátkými brzdnými drahami na sněhu, dostatečný výkon při aquaplaningu, bezpečné jízdní vlastnosti na mokrém i suchém povrchu. Slabé stránky: mírně delší brzdná dráha na suchu, zvýšený valivý odpor.
Není k dispozici
Nokian WR G2
Nokian WR G2
Silné stránky: Dobré bezpečnostní rezervy proti aquaplaningu, sportovní jízdní vlastnosti s krátkými brzdnými drahami na suchu. Slabé stránky: pouze uspokojivé výkony, silně nedotáčivé a prodloužená brzdná dráha na mokré vozovce.
Není v nabídce