Letní pneu 235/55 R17 AutoBild 2012

Nokian Z G2
Silné stránky: Skvělá na mokré vozovce, velmi dobrá na suchu, vlmi tichá. Slabé stránky: Slabá trakce na vlhké trávě, průměrný komfort, cena.
Není k dispozici
Pirelli Scorpion Verde
Silné stránky: Velmi vyvážená, jistá letní pneu, velmi malý valivý odpor, úžasná na blátě. Slabé stránky: Slabá trakce na písku a vlhké trávě, cena.
Není k dispozici
Kumho Ecsta SPT KU31
Silné stránky: Tichá letní pneu s velmi krátkou brzdnou dráhou na suchu, dobrá na trávě, cena. Slabé stránky: nejistá na kalužích v zatáčkách. Pouze průměrná preciznost řízení.

Zjistit dostupnost

2 921 Kč Koupit
Continental Cross Contact UHP
Silné stránky: Malý odpor valení, krátká brzdná dráha, precizní ovladatelnost. Slabé stránky: malé rezervy při aquaplaningu, nejvyšší hluk valení, cena.
Není k dispozici
Barum Bravuris 4x4
Silné stránky: Jistá při aquaplanigu, vynikající trakce na trávě a štěrku. Cena. Slabé stránky: horší na na blátě a písku, průměrná při brždění, hluk.
Není k dispozici
Nankang Toursport NS N-605
Nankang Toursport NS N-605
Silné stránky: Dobrá trakce na trávě a písku. Slabé stránky: příliš dlouhá brzdná dráha na mokru, průměrná při aquaplaningu a vedení, tuhé valení a průměrný valivý odpor.
Není v nabídce
Toyo Proxes CF1 SUV
Toyo Proxes CF1 SUV
Silné stránky: Dobrá na trávě a písku. Slabé stránky: příliš dlouhá brzdná dráha na mokru, průměrná při aquaplaningu a vedení, slabá trakce na blátě a průměrný valivý odpor.
Není v nabídce