Letní pneu 235/35 R19 AutoZeitung 2011

Pirelli P Zero
MOKRO: Italská penu zklamala pouze při aquaplaningu. Všechny ostatní disciplíny zvládla mistrně. Vždy se nachází mezi nejlepšími. SUCHO: Nejlepší na brzdách, nejlepší v testu ovládání a slalomu. K tomu je navíc jistá, protože je neutrálně až lehce nedotáčivě konstruovaná. Vyhrává s náskokem.

Skladem! Do 7 dní u vás

4 467 Kč Koupit
Hankook Ventus S1 Evo
Hankook Ventus S1 Evo
MOKRO: Rychlá v testu ovladatelnosti a dobrá na brzdách. Tento dobrý výsledek ale kazí průměrné hodnoty při aquaplaningu. SUCHO: Až na komfort a slalom reaguje Hankook ve všech disciplínách v předním poli konkurence. Její jízdní vlastnosti jsou jednoduché a neutrální, zatáčí přímo.
Není v nabídce
GoodYear Eagle F1 Asymmetric
MOKRO: V kruhu nejlepších, ale na brzdách by mohla být lepší. Americká pneu boduje rovnoměrně ale nenápadně. Dobrá přilnavost a jednoduché jízdní vlastnosti. SUCHO: Není z nejrychlejších, ale jednoduše se ovládá. V úzkých zatáčkách silně nedotáčí k tomu nezná žádné reakce na změnu zátěže.

Zjistit dostupnost

4 327 Kč Koupit
Bridgestone Potenza RE050A
MOKRO: V testech na mokru je bez výrazných kladů i záporů. Přesně fungující řízení, které občas velmi dobře působí při ovládání. Kvůli tomu může vybočovat zadek. SUCHO: Dobrá na brzdách, dobrý tah při ovládání, ale je lehce nervózní na zadní ose. Bridgestone nakonec není tak dobrá, jak se zdálo po testech na mokré vozovce.
Není k dispozici
Vredestein Ultrac Sessanta
MOKRO: Tato pneu je při aquaplaningu nejlepší, co se týče bezpečnosti jízdy není co překonat. Zazářila na mokru a byla by i více přesvědčivá, kdyby lépe brzdila. SUCHO: V disciplínách na mokru překonala spoustu konkurentů. Nicméně na suché vozovce se projevily, především při brždění, její slabosti. Takže je bez vysokého bodového ohodnocení.
Není k dispozici
Michelin Pilot Sport 2 R01
Michelin Pilot Sport 2 R01
MOKRO: Špatná na brzdách a má složité jízdní vlastnosti na pomezí nedotáčivosti a přetáčivosti, proto má Michelin příliš špatné časy v testech. SUCHO: Klasický obrázek Michelinu: Na rozdíl od mokra má na suchu špičkové výsledky. Jistá, jednoduchá na řízení a rychlá. Takhle nadchla francouzká pneu.
Není v nabídce
Dunlop SP Sport Maxx GT
MOKRO: Dunlop je na okruhu nejrychlejší a má jisté jízdní vlastnosti, její špatné výkony při brždění a průměrné výsledky při aquaplaningu jí ale snižují hodnocení. SUCHO: Dobré výsledky při brždění samy o sobě nestačí. Její jízdní vlastnosti s výrazně nedotáčivou tendencí kazí rychlé časy a způsobují její nesnadnou ovladatelnost.
Není k dispozici
Uniroyal Rain Sport 2
MOKRO: Uniroyal ručí za kvalitu na mokru. To platí i pro Rain Sport 2. Hluboká voda, jako při aquaplaningu jí svědčí. Má potenciál na lepší výsledky při brždění. SUCHO: Její celkově nervózní jízdní vlastnosti s výraznými výchylkami zadní části vozu při změně zátěže zapříčilily problémy
Není k dispozici
Yokohama Advan Sport
Yokohama Advan Sport
MOKRO: Voda není to správné prostředí pro japonskou pneu. Při aquaplaningu je nejhorší, co se týče brždění a jistoty jízdy je také špatná. Celkově skončila poslední. SUCHO: Na suché vozovce jsou všechny výsledky Yokohamy v kladných číslech. Výborně drží stopu a jednoduše se řídí. Pouze Pirelli a Michelin jsou lepší.
Není v nabídce