Zimní pneu 225/45 R17 AutoZeitung 2010

Dunlop Winter Sport 3D
Dunlop Winter Sport 3D
SNÍH: Dunlop je přímo stvořená pro sníh, žádná pneu není drsnější a žádná se nenechá tak snadno vést; MOKRO: Velmi jistá při aquaplaningu, silná na brzdách a přesně zatáčí. Agilní jízdní vlastnostia optimální zpětná vazba; SUCHO: Dunlop zaujala svou přesnou zpětnou vazbou a precizním vedením. Průměrné vlastnosti při změně zátěže.
Není v nabídce
Continental TS-830P
Continental TS-830P
SNÍH: Na sněhu Conti exceluje. Výborně brzdí, precizně vede a jemně nedotáčí; MOKRO: její jízdní vlastnosti na mokru se nejlépe dají popsat slovem „bezúhoný“. Pouze při aquaplaningu by mohla být lepší; SUCHO: Velmi stabilní a snadno ovladatelná. Rychlá na okruhu. Reaguje trošku líně.
Není v nabídce
Michelin Pilot Alpin PA3
Michelin Pilot Alpin PA3
SNÍH: Boční vedení mohla Michelin ještě vylepšit. Když je příliš rychlá, roste adheze a aktivuje se ESP; MOKRO: Michelin má jasně nedotáčivou tendenci, která se při průdké změně zátěže mění na petáčivou; SUCHO: S Michelinami dosáhl zkušební Golf die nějvyšší rychlos v zatáčkách. Exaktně a spontánně vede.
Není v nabídce
Firestone Winterhawk 2V
Firestone Winterhawk 2V
SNÍH: Firestone reaguje líně na řídící pokyny a ztrácí v krajních mezích boční vedení; MOKRO: Rychlá jízda v zatáčkách svádí tutu pneu k přetáčivosti. Chyby při řízení odpouští tato pneu jen zřídka; SUCHO: Kpřednostem Firestonu patří její přesné zatáčení. Na hranici svých možností má zadní osa tendenci k přetáčivosti.
Není v nabídce