Zimní pneu 225/40 R18 AutoBild 2011

Dunlop SP Winter Sport 4D
Silné stránky: Špičková zimní pneu s dynamickými jízdními vlastnostmi. Nejlepší ochrana proti aquaplaningu, krátká brzdná dráha na mkré i suché vozovce.
Není k dispozici
GoodYear Ultra Grip Performance 2
Silné stránky: zimní specialista s nejlepší trakcí a nejkratší brzdnou dráhou na zasněžené vozovce. Stabilní boční vedení s jistými jízdními vlastnostmi. Výborné vlastnisti při aquaplaningu.
Není k dispozici
Pirelli Winter 240 Sottozero Serie II
Pirelli Winter 240 Sottozero Serie II
Silné stránky: Výjimečný sportovní talent. Stabilní boční vedení s jistými jízdními vlastnostmi na zasněžené vozovce. Příkladná preciznost řízení s dobrou zpětnou vazbou a dynamickými jízdními vlastnostmi.
Není v nabídce
Continental Winter Contact TS 830P
Silné stránky: Zimní pneu s ovladatelností sportovní pneumatiky na mokré i suché vozovce, krátká brzdná dráha a velmi vysoký komfort. Slabé stránky: nedotáčivé chování na sněhu, pouze průmrné rezervy při aquaplaningu.
Není k dispozici
Hankook i-cept evo
Hankook i-cept evo
Silné stránky: Přesvědčivá ovladatelnost se stabilním bočním vedením na zasněžené vozovce. Vysoká preciznost a krátká brzdná dráha na suché vozovce. Slabé stránky: lehce prodloužená brzdná dráha na mokré vozovce a vyšší valivý odpor.
Není v nabídce
Michelin Pilot Alpin PA3
Silné stránky: dobré výsledky při brždění na sněhu, vysoká preciznost řízení a stabilní boční vedení na suché vozovce. Malý odpor valení. Slabé stránky: delší brzdná dráha na mokré vozovce a nedotáčivé chování na mokru. Průměrné vlastnosti při aquaplaningu.
Není k dispozici
Rockstone S 210 Ice-Plus
Rockstone S 210 Ice-Plus
Silné stránky: Dobré vlastnosti na mokru a jisté chování na suché vozoce. Slabé stránky: závažné nedostatky na mokru: aquaplaning, nebezpečně dlouhá brzdná dráha a neharmonické, nedotáčivé jízdní vlastnosti.
Není v nabídce