Zimní pneu 195/65 R15 AutoBild 2010

Dunlop Winter Sport 3D
Dunlop Winter Sport 3D
Silné stránky: Excelentní zimní pneumatika se špičkovým výkonem za každého počasí, krátké brzdné dráhy na suché vozovce, dobré aquaplaningové rezervy. Slabé stránky: Zvýšený valivý odpor. Hodnocení: Příkladné
Není v nabídce
Continental TS-830
Continental TS-830
Silné stránky: Přesvědčivá všestraná pneumatika s dynamickými jízdními vlastnostmi na mokré vozovce, příkladné bezpečnostní rezervy při aquaplaningu. Slabé stránky: Pouze mírný valivý komfort. Hodnocení: Příkladné.
Není v nabídce
GoodYear Ultra Grip 7 Plus
Silné stránky: Specialista na zimní sporty s nejlepší trakcí a dynamickým výkonem na sněhu, nízky jízdní hluk a nejnižší valivý odpor v testu. Slabé stránky: Lehká nedotáčivost za sucha. Hodnocení: Příkladné.
Není k dispozici
Vredestein Snowtrac 3
Silné stránky: Dobře vyvážená zimní pneumatiky s vyjímečnými jizdními vlastnostmi za všech podmínek, krátké brzdné dráhy na mokré i suché vozovce. Slabé stránky: Vyšší jízdní hluk. Hodnocení: Příkladné.
Není k dispozici
Pirelli W-190 C2
Pirelli W-190 C2
Silné stránky: Nejlepší výkon při brždění a zatáčení na sněhu, dobrý jízdní komfort, nízký valivý odpor. Slabé stránky: Prodloužené brzdné dráhy na suchu, lehce slabší při aquaplaningu. Hodnocení: Dobré.
Není v nabídce
Michelin Alpin A4
Silné stránky: Přesvědčivé zimní pneumatiky s bezpečným vedením na sněhu, krátké brzdné dráhy na mokru, nízký valivý odpor. Slabé stránky: Nedotáčivost na mokrých silnicích. Hodnocení: Dobré.
Není k dispozici
Sava Eskimo S3
Sava Eskimo S3
Silné stránky: Specialista na sníh s harmonickými jízdními vlastnostmi a stabilními průjezdy zatáčkami na sněhu, příjemný komfort, nízký valivý odpor. Slabé stránky: Delší brzdné dráhy na suché vozovce. Hodnocení: Dobré.
Není v nabídce
Bridgestone Blizzak LM-32
Silné stránky: Dobrá trakce na sněhu, velké bezpečnostní zóny proti aquaplaningu, hbité jízdní vlastnosti na suché vozovce. Slabé stránky: Silně nedotáčivá na mokru, delší brzdná dráha na suchu. Hodnocení: Uspokojivé.
Není k dispozici
Fulda Montero-3
Fulda Montero-3
Silné stránky: Bezpečné jízdní vlastnosti na mokré vozovce, nízky valivý odpor, dobrý jízdní komfort. Slabé stránky: Omezená trakce na sněhu, delší brzdné dráhy na mokru i suchu. Hodnocení: Uspokojivé.
Není v nabídce
Kumho KW-23
Kumho KW-23
Silné stránky: Dobrá trakce na sněhu, nízký valivý odpor. Slabé stránky: Horší průjezdy zatáčkou na sněhu, opožděná reakce na zatočení a dlouhá brzdná dráha na suchu. Hodnocení: Uspokojivé.
Není v nabídce
Firestone Winterhawk 2 Evo
Silné stránky: Dobré jízdní vlastnosti na mokrých vozovkách. Slabé stránky: Slabé jízdní vlastnosti v zatáčkách na sněhu, malá ochrana proti aquaplaningu, delší brzdné dráhy na suchých vozovkách. Hodnocení: Podmíněně doporučeno.
Není k dispozici